Bumeráng: Élő adásban reggeliztettük a Bumerángosokat

Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 650 fő
  • Képek - 2188 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 134 db
  • Linkek - 314 db

Üdvözlettel,

Bumeráng Fan Club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 650 fő
  • Képek - 2188 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 134 db
  • Linkek - 314 db

Üdvözlettel,

Bumeráng Fan Club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 650 fő
  • Képek - 2188 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 134 db
  • Linkek - 314 db

Üdvözlettel,

Bumeráng Fan Club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 650 fő
  • Képek - 2188 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 134 db
  • Linkek - 314 db

Üdvözlettel,

Bumeráng Fan Club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Ízlett a Kecskeméten Mosolyturnézó Bumeráng műsorvezetőinek a Petőfis-reggeli. Néhány másodpercre még a mikorofnok is elnémultak: mindenki evett.

 

Voga a zellersalátát, Bochi a Tokajis libamájat, Boros a kacsakocsonyát ismerte fel elsőre. Közben a stáb szurkolt, hogy nekik is maradjon kóstoló a tanyacsárdás ínyencségekből.

 

evett.

Voga a zellersalátát, Bochi a Tokajis libamájat, Boros a kacsakocsonyát ismerte fel elsőre. Közben a stáb szurkolt, hogy nekik is maradjon kóstoló a tanyacsárdás ínyencségekből.

A cikk a hirdetés után folytatódik
sas_pageid='6136/37967'; // Page : AShungary/baon.hu/BAON általános oldal/baon_aloldal sas_formatid=2261; // Format : PF - billboard 330x247 sas_target=''; // Targeting SmartAdServer(sas_pageid,sas_formatid,sas_target);

Ma délelőtt, 8 óra után élő adásban kívántunk jó étvágyat a Neo FM sztárműsorvezetőinek, és kértük: találják ki, mit kaptak reggelire szerkesztőségünktől. Előzetesen magyaros, kecskeméti ízekkel kecsegtettük őket, míg a menükártyán ráksaláta, pácolt lazac, egyéb tengeri herkentyű szerepelt, no meg gomba, amire Boros Lajos kifejezetten allergiás...

Meg is lepődtek a rádiósok. Szikora Attila mesterszakács ötlete volt a kamu-menü, ami néhány pillanatig elbiznytalanította a sokat tapasztalt rádiós nagymenőket. Aztán elárultuk: valójában jérce, libamáj, mangalicaszűz, kacsa van a gyönyőrűen díszített tálcán, mellé „valamiből” készült saláta és pogácsák. Elrajtolt a kóstolás.

Kiderült, nem is olyan egyszerű mutatvány mikrofonnal a kézben tányért, evőeszközt tartani közben ételtkóstolni, ja, és élő műsort vezetni. Néhány másodpercre el is némultak a mikrofonok, a műsorvezetők egymást licitálva találgatták, mi miből készült.

Eztán a kóstoltatók néztek nagyot: Voga János elsőre kiszúrta a zellert a salátában, Bochkor Gábor Tokajiban érleltnek vélte a libamájterrine-t (és tényleg!), Boros Lajos a látványra sem utolsó kacsakocsonyát mutatta a kameramannak.

A rádiósok meglepődtek Szikora Attila mesterszakács kamu-menüjén

Aztán jöttek az extrém ötletek, Voga péládul új gasztronómiai különlegességet kreált: libamájas-tepertőspogácsa szendvicset. Ebből már az üvegstúdiót körbeálló népes nézőközönségnek is jutott. A fiúk készségesen kínálták körbe a pogácsákat, míg közbe nem szólt a műsor szerkesztője, Banita (Baji Anita), hogy abból azért ő is kérne. 

A kóstoltatás elején kikötöttük: a műsorvezetők nem ehetik meg, amiről nem találják ki, miből készült. Mivel gyakorlatilag mindent felismertek (kivéve a salátában lévő almát), a többi stábtag azt ehette meg, ami maradt a tálcákon. Jutott bőséggel, nemhiába kezdte a napot hajnali ötkor Szikora Attila.

A sztárok a Baon.hu-nak elárulták kedvenc ételeiket

Bochkor Gábor az olasz konyha híve, Boros Lajos a brassóit szereti úgy, ahogy felesége készíti, Voga János „mindenevő”, kivéve a kakaóscsigát.

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu