Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bumeráng Fan Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bumeráng Fan Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bumeráng Fan Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Bumeráng Fan Club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Bumeráng Fan Club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ízlett a Kecskeméten Mosolyturnézó Bumeráng műsorvezetőinek a Petőfis-reggeli. Néhány másodpercre még a mikorofnok is elnémultak: mindenki evett.
Voga a zellersalátát, Bochi a Tokajis libamájat, Boros a kacsakocsonyát ismerte fel elsőre. Közben a stáb szurkolt, hogy nekik is maradjon kóstoló a tanyacsárdás ínyencségekből.
evett.
Voga a zellersalátát, Bochi a Tokajis libamájat, Boros a kacsakocsonyát ismerte fel elsőre. Közben a stáb szurkolt, hogy nekik is maradjon kóstoló a tanyacsárdás ínyencségekből.
Ma délelőtt, 8 óra után élő adásban kívántunk jó étvágyat a Neo FM sztárműsorvezetőinek, és kértük: találják ki, mit kaptak reggelire szerkesztőségünktől. Előzetesen magyaros, kecskeméti ízekkel kecsegtettük őket, míg a menükártyán ráksaláta, pácolt lazac, egyéb tengeri herkentyű szerepelt, no meg gomba, amire Boros Lajos kifejezetten allergiás...
Meg is lepődtek a rádiósok. Szikora Attila mesterszakács ötlete volt a kamu-menü, ami néhány pillanatig elbiznytalanította a sokat tapasztalt rádiós nagymenőket. Aztán elárultuk: valójában jérce, libamáj, mangalicaszűz, kacsa van a gyönyőrűen díszített tálcán, mellé „valamiből” készült saláta és pogácsák. Elrajtolt a kóstolás.
Kiderült, nem is olyan egyszerű mutatvány mikrofonnal a kézben tányért, evőeszközt tartani közben ételtkóstolni, ja, és élő műsort vezetni. Néhány másodpercre el is némultak a mikrofonok, a műsorvezetők egymást licitálva találgatták, mi miből készült.
Eztán a kóstoltatók néztek nagyot: Voga János elsőre kiszúrta a zellert a salátában, Bochkor Gábor Tokajiban érleltnek vélte a libamájterrine-t (és tényleg!), Boros Lajos a látványra sem utolsó kacsakocsonyát mutatta a kameramannak.
Aztán jöttek az extrém ötletek, Voga péládul új gasztronómiai különlegességet kreált: libamájas-tepertőspogácsa szendvicset. Ebből már az üvegstúdiót körbeálló népes nézőközönségnek is jutott. A fiúk készségesen kínálták körbe a pogácsákat, míg közbe nem szólt a műsor szerkesztője, Banita (Baji Anita), hogy abból azért ő is kérne.
A kóstoltatás elején kikötöttük: a műsorvezetők nem ehetik meg, amiről nem találják ki, miből készült. Mivel gyakorlatilag mindent felismertek (kivéve a salátában lévő almát), a többi stábtag azt ehette meg, ami maradt a tálcákon. Jutott bőséggel, nemhiába kezdte a napot hajnali ötkor Szikora Attila.
A sztárok a Baon.hu-nak elárulták kedvenc ételeiket
Bochkor Gábor az olasz konyha híve, Boros Lajos a brassóit szereti úgy, ahogy felesége készíti, Voga János „mindenevő”, kivéve a kakaóscsigát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!